omnit tag

Lær mere om Omnit

Her kan du læse mere om det der gør Omnit til Omnit, og hvorfor vi er så stolte af vores arbejdsplads og team.

Et hold af dedikerede ERP entusiaster

Eksperter fra den spæde start

Omnits selvstændige rejse startede i foråret 2022, hvor vi spredte vingerne og splittede os fra den virksomhed vi førhenværende var en del af. Det var på tide at vores omstændige ekspertise og viden stod på egne ben, og derfra blev Omnit født.

Vores fokus ligger på at hjælpe virksomheder med deres digitale forretningsrejse – primært med ERP-systemet NetSuite, som vi er certificerede alliancepartnere ved. 
Som kunde ved Omnit får du en NetSuite partner ”for life”, og vi er med dig hele vejen. For os er det vigtigt at danne troværdige forhold med vores kunder, så vi kan gå side om side fra start til slut – med Omnit får du altså ikke bare en engangsydelse.

Vi er en gruppe medarbejdere, der hver især brænder for udvikling, digitale transformationer og selvfølgelig ERP!
Hos Omnit vil vi være bedst – og det kan man kun, hvis vores medarbejdere er i deres rette element. Vores kultur er uformel, åben og ikke mindst fleksibel – vores medarbejdere arbejder fra hvor end det passer dem bedst. I hjemmet, på kontoret, på kaffebaren eller biblioteket – lokationerne af vores medarbejdere betyder ikke så meget, det gør de!

Hos Omnit er vi certificerede NetSuite partnere – og faktisk en af de eneste i Danmark.

Men det kan man sige nok så meget, hvad betyder det egentlig? Hvad betyder det for dig som kunde, at vi hos Omnit er NetSuite partnere? Behøver du at få hjælp af en NetSuite partner, til at implementere NetSuite?

En NetSuite implementerings partner

Hos Omnit er vi certificerede NetSuite alliancepartnere. Det betyder at vi er certificerede eksperter indenfor ERP og implementering af NetSuite. Som partner modtager vi løbende træning og rådgivning i NetSuite systemet, så vi altid har den nyeste viden med i bagagen når vi hjælper vores kunder. Med en partner ved din side i din NetSuite rejse, kan du være sikker på at have kvalificeret og opdateret viden, der sikrer at du og din virksomhed kommer trygt og sikkert igennem implementeringen af et helt nyt system. Partnere er eksperter i NetSuite, og vi ved lige præcis hvor vi skal kigge, for at finde løsningen på dine problemer.

En partner kender desuden systemet bedre end sin egen bukselomme, og kan altid rådgive dig i dine beslutninger vedrørende NetSuite og dets moduler.

Jamen, kan jeg ikke bare implementere NetSuite og ERP alene, uden hjælp?

(Vi ser lidt på det, som at forsøge at klippe sit eget hår – du kan selvfølgelig prøve, meeen nogle gange er det helt i orden at tilkalde hjælp fra en ekspert)

Slip for hovedpinen. Vælg en partner!

team omnit walk together

Passionerede indenfor vores felt

Men hvorfor?

1) Mange års erfaring

En trænet partner har mange års erfaring i at identificere problemerne i jeres virksomhedsprocesser, og det kan være svært at kigge på din virksomheds processer med samme kritiske øjne som en ekstern konsulent gør.

2) Følgende support

Desuden har du med en partner løbende support efterfølgende, så du altid har nogen at komme til, hvis I oplever problemer eller bekymringer. Det kan også være at i senere hen i processen har behov for flere personaliseringer og moduler i jeres nye system, og en partner er trænet og certificeret i lige netop dét.

3) Tidsbesparelse

For at implementere NetSuite kræver det omstændig træning, viden og forberedelse – noget man skal sætte sig grundigt ind i, før man skaber sit implementeringsteam. Ved at samarbejde med en partner har du alle ovenstående ting klar fra starten, og vi supplerer det kompetente team.