Om Omnit

Vores hold af eksperter er klar til at hjælpe jer med at vækste!

Vi vil være Danmarks foretrukne NetSuite partner!

Omnits selvstændige rejse startede i foråret 2022, hvor vi spredte vingerne og fløj fra den virksomhed vi førhenværende var en del af – Retio. Det var på tide at vores omstændige ekspertise og viden stod på egne ben, og derfra blev Omnit født.

Vores fokus ligger på at hjælpe virksomheder med deres digitale forretningsrejse – primært med ERP-systemet NetSuite, som vi er certificerede alliancepartnere ved. Vi kan integrere, implementere, supportere, konsultere – som kunde ved Omnit får du en NetSuite partner ”for life”, og vi er med dig hele vejen. For os er det vigtigt at danne troværdige forhold med vores kunder, så vi kan gå side om side fra start til slut – med Omnit får du altså ikke bare en engangsydelse.

Vi er i alt 9 medarbejdere, der hver især brænder for udvikling, digitale transformationer og selvfølgelig NetSuite 😉.
Hos Omnit vil vi være bedst – og det kan man kun, hvis vores medarbejdere er i deres rette element. Vores kultur er uformel, åben og ikke mindst fleksibel – vores medarbejdere arbejder fra hvor end det passer dem bedst. I hjemmet, på kontoret, på kaffebaren eller biblioteket – lokationerne af vores medarbejdere betyder ikke så meget, det gør de!

Se vores medarbejdere, eller kontakt os her

Vi er ambitiøse, og vi er ikke bange for at satse højt, for at forblive de bedste!

Skal du være en del af holdet? Tjek vores ledige stillinger her

Hos Omnit er vi certificerede NetSuite partnere – og faktisk en af de eneste i Danmark.

Men det ord kan vi slynge nok så meget rundt om os, hvad betyder det egentlig? Hvad betyder det for dig som kunde, at vi hos Omnit er NetSuite partnere? Behøver du at få hjælp af en NetSuite partner, til at implementere NetSuite?

En NetSuite implementerings partner

Hos Omnit er vi certificerede NetSuite alliancepartnere. Det betyder at vi er certificerede eksperter indenfor ERP og implementering af NetSuite. Som partner modtager vi løbende træning og rådgivning i NetSuite systemet, så vi altid har den nyeste viden med i bagagen når vi hjælper vores kunder. Med en partner ved din side i din NetSuite rejse, kan du være sikker på at have kvalificeret og opdateret viden, der sikrer at du og din virksomhed kommer trygt og sikkert igennem implementeringen af et helt nyt system. Partnere er eksperter i NetSuite, og vi ved lige præcis hvor vi skal kigge, for at finde løsningen på dine problemer.

En partner kender desuden systemet bedre end sin egen bukselomme, og kan altid rådgive dig i dine beslutninger vedrørende NetSuite og dets moduler.

Kan du implementere NetSuite uden hjælp?

Det korte svar er ja, og det lange svar er nej, du bør søge hjælp ved en NetSuite certificeret partner. For at implementere NetSuite kræver det omstændig træning, viden og forberedelse – noget man skal sætte sig grundigt ind i, før man skaber sit implementeringsteam. En trænet partner har mange års erfaring i at identificere problemerne i jeres virksomhedsprocesser, og det kan være svært at kigge på din virksomheds processer med samme kritiske øjne som en ekstern konsulent gør.

Desuden har du med en partner løbende support efterfølgende, så du altid har nogen at komme til, hvis I oplever problemer eller bekymringer. Det kan også være at i senere hen i processen har behov for flere personaliseringer og moduler i jeres nye system, og en partner er trænet og certificeret i lige netop dét.

Slip for hovedpinen og alle bekymringerne, vi er gode til det vi gør hos Omnit – og vi ELSKER det!

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed i gang med NetSuite?

Vi er altid klar på at tage et møde, hvor vi kan snakke om jeres nuværende situation og behov. Vores medarbejdere sidder rundt omkring i landet - vi kan mødes på vores kontor i Vejle, online eller hos dig.

Book et gratis møde