omnit tag

Nem og hurtig tidsregistrering

Korrekt tidsregistrering er helt essentielt for, at man som virksomhed kan holde et detaljeret, men overskueligt, overblik over registrering af timer brugt på projekter og opgaver. Det er vigtigt, at tidsregistreringssystemer er overskuelige og brugervenlige, hvis man gerne vil sikre sig den mest nøjagtige tidsregistrering. Alt dette kan vi stå fuldkommen inde for, at NetSuite er.

Ingen spildtid i hverdagen

Nem integration med andre digitale økosystemer

Forbind din tidsregistrering med andre aktiviteter i din virksomhed, såsom lønkørsel, budget eller projektstyring.

team omnit at work

Optimér nødvendighederne

Derfor giver tidsregistrering mening

Tidsregistrering er en vigtig proces i forhold til at holde styr på medarbejdernes arbejdstid, projektaktiviteter og udgifter i en virksomhed. Tidsregistrering giver jer et overblik over, hvordan medarbejdernes tid bliver brugt, og kan bruges til at optimere arbejdsprocesser, reducere spildt tid og øge produktiviteten. 

Samtidig giver det også en mere præcis fakturering og kan forbedre overholdelsen af projekttidsplaner og budgetter. Med tidsregistrering kan I identificere flaskehalse og ineffektive arbejdsprocesser og tage rettidige og nødvendige skridt til at forbedre dem. 

En præcis og effektiv tidsregistrering kan derfor føre til en mere effektiv drift, øget kundetilfredshed og øget fortjeneste.

Det er derfor vigtigt at have en pålidelig og effektiv softwareløsning til tidsregistrering, der kan optimere arbejdsprocesserne og forbedre produktiviteten i virksomheden. Her er NetSuite altså et glimrende bud. 

Hurtig og enkel tidsregistrering med NetSuites SuiteProjects

NetSuites SuiteProjects tilbyder en nem og hurtig måde at indlæse og indsende detaljerede  timesedler, uanset om medarbejderen sidder fysisk på kontoret, er hjemmefra eller er på farten. 

Det er kort sagt en skræddersyet tidsregistrerings-løsning til jeres behov.

Tidsregistrerings-løsningen gør det også muligt for den individuelle virksomhed at designe godkendelsesprocesserne, så de også kan matche virksomhedens unikke forretningskrav. På den måde skaber I forudsætningerne for effektive arbejdsgange og bedre workflow med hurtig registrering.

Når som helst

Hvor som helst

Hurtigt overblik

Akkurat overholdelse af budgetter

Fordele ved NetSuite til tidsregistrering

Fleksibel og mobil tidsregistrering

NetSuite er en utrolig brugervenlig tidsregistrerings-løsning, som er bygget til at kunne bruges på tværs af enheder, så medarbejdere altid har mulighed for at kunne registrere de timer, de har brugt på en opgave eller projekt. Den kan altså både bruges på computer og telefon, så tidsregistreringen altid kan foretages med det samme, så I får mere præcise og realistiske registreringer

Overskuelig og realistisk allokering af tid

Løsningen fra NetSuite giver ikke kun nem tidsregistrering af medarbejdere, men skaber også et vigtigt overblik, så virksomheden kan spore arbejdstimer og allokere tid i projekter eller arbejdsopgaver, hvilket gør projektstyring og økonomistyring langt lettere og mere værdiskabende for virksomheden.

Forbedret synlighed, overblik og kontrol

Ved at få et bedre overblik over, hvor meget tid der reelt er blevet brugt på projekter med mere nøjagtige tidsregistreringer i real-tid, får I altså et mere nøjagtigt indblik i virksomhedens ydeevne og rentabilitet. Brug mindre tid på tidsregistrering og administrationsarbejde med et digitalt og smart tidsregistreringssystem. Så er administrationsarbejdet gjort lettere og I slipper for besværlige udregninger. Ved hjælp af det intuitive dashboard kan I også nemt godkende og afvise tidsregistreringer direkte i appen, hvilket gør godkendelsesflowet langt nemmere.

Nøjagtige prognoser for projekter

En mere præcis tidsregistrering kan føre til mere nøjagtige prognoser for projekter i fremtiden. Når medarbejdernes tidsforbrug registreres mere præcist og automatisk, vil man have bedre data at arbejde med i forhold til at estimere tid og ressourcer til fremtidige projekter. Dette kan medføre mere realistiske deadlines og bedre udnyttelse af ressourcer, hvilket kan resultere i øget effektivitet og profitabilitet for virksomheden. NetSuite kan hjælpe med at automatisere tidsregistreringsprocessen og give mere nøjagtige prognoser for projekter, hvilket kan føre til bedre beslutninger og øget succes for virksomheden.

Strømlinet effektivitet

Integrér tidsregistrerings-løsningen i dit samlede ERP-system

I kan nemt registrere den data og de oplysninger, I får fra tidsregistreringen med resten af jeres NetSuite ERP-løsning og jeres økonomistyring. Når tiden er logget, bogføres den automatisk i jeres hovedbog. Det gør det nemt, når I skal udbetale løn og fakturere kunder.

Et smart ERP-system som NetSuite gør, at I løbende kan bevare det økonomiske projektoverblik. Hos Omnit hjælper vi jer med at komme hurtigt i gang med at implementere og integrere tidsregistrerings-løsningen, så I kommer et skridt tættere på at optimere virksomheden.