omnit tag

ERP kan være en teknisk jungle

Skab dig et solidt overblik over nogle af funktionerne i NetSuite ERP på denne side – så er det til at forstå.

Nyt ERP system indeholder

En investering i fremtiden

Saml hele din virksomhed under ét tag

– og lad ERP forvandle din virksomhed til noget større, bedre og mere konkurrencedygtigt

Et ERP system kan give din virksomhed virkelig meget værdi – især hvis det føles som om at virksomhedens vækst er gået lidt i stå, og mangler et skub til at optimere forretningen på et helt nyt niveau. Samhørighed på tværs af virksomhedens aktiviteter kan også give medarbejderne bedre og nemmere adgang til alt data, og samspillet mellem alle afdelinger kan blive sømløst optimeret.

Klik rundt og undersøg nogle af årsagerne til, at  implementering af ERP er en af de bedste beslutninger du kan tage for dit firma.

Lagerstyring

Et digitalt lagerstyringssystem kan effektivisere måden I arbejder på – især hvis din virksomhed er i handels- eller produktionsbranchen. 

Ordrestyring

Sømløs forbindelse mellem ordrer og andre vigtige afdelinger i din virksomhed såsom finans, lager eller CRM system.

Økonomistyring

Med automatiserede transaktioner og finansielle processer, kan I altid sikre jer at der er styr på rapporter og økonomiske data.

Generel SCM

Cloudbaseret Supply Chain Management kan give jer overordnet mere effektiv forretningsudvikling, da alle jeres aktiviteter kan findes i real time, samme sted.

Tidsregistrering

Nøjagtig tidsregistrering kan give virksomheden et skarpt overblik over budgetoverholdelse, projekter, overarbejde og generelt køre lønsedler nemmere.