omnit tag

Effektiv styring af forsyningskæden

Supply chain Management er en essentiel del af enhver virksomheds succes, og det er afgørende at have et godt system på plads for at sikre, at processerne er effektive og optimale. NetSuite kan hjælpe jeres virksomhed med at administrere og optimere forsyningskæden på tværs af alle faser fra planlægning til eksekvering og overvågning.

Planlægning på et højere niveau

Nem integration med andre digitale økosystemer

Forbind din supply chain management med andre aktiviteter i din virksomhed.

omnit employee

Automatiseret virksomhedskontrol

Vigtigheden af ordentlig og effektiv supply chain management

Som nævnt, er effektiv supply chain management fuldstændig afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at opretholde en konkurrencemæssig fordel og opnå økonomisk vækst. 

Supply chain management indebærer hele processen fra indkøb af råvarer til produktion, lagerstyring, distribution og levering af det færdige produkt til kunderne. En enkelt fejl i en af processerne i forsyningskæden kan have store konsekvenser, såsom forsinkede leverancer, mistede kunder og et ødelagt omdømme. Det er derfor vigtigt for virksomheder at have en effektiv supply chain management-strategi på plads, der er skræddersyet til deres specifikke behov.

Med et ordentligt supply chain management-system vil du..

  • Minimere risikoen for, at lageret er udsolgt
  • Minimere produktionsforsinkelser
  • Minimere unødvendige lagerbindinger
  • Få bedre kvalitetssikringer

I kan altså med et effektivt supply chain management-system maksimere produkt-tilgængeligheden og med mere nøjagtighed være i stand til at planlægge fremtidig efterspørgsel med værktøjer til at analysere og måle data.

Find det i cloud’en

Cloudbaseret Supply Chain Management i NetSuite

Derudover vil de integrerede løsninger til lager- og ordrestyring, samt styring af efterspørgsel med analyser og indblik i produktionsstrategier, sikre, at alle planer udføres – og at produkterne leveres som lovet. ERP-løsningen registrerer og opdaterer al produktionsdata, økonomiske rapporter, lagerbeholdning og ordrer i real-tid. På den måde sikrer NetSuites løsning, at al indkøb, planlægning og produktionssystemer arbejder ud fra samme sæt af data.

Samtidig er NetSuites supply chain management-løsning cloudbaseret, hvilket giver nogle væsentlige fordele for jeres virksomhed. Dels kan NetSuite tilgås fra enhver internetforbindelse, hvilket gør det muligt for medarbejdere at få adgang til opdaterede oplysninger og data, uanset hvor de befinder sig i verden.

Derudover vil en cloudbaseret løsning tillade virksomheder at skalere op eller ned efter behov uden at skulle investere i ekstra hardware eller infrastruktur. Løsningen opdateres løbende, hvilket sikrer, at I altid har adgang til den nyeste teknologi og funktioner.

De beslutninger og valg, man som leder af en virksomhed foretager, har indflydelse på næsten alle led af kæden. Derfor er det vigtigt, at alle beslutninger er gennemtænkte og baseret på de rigtige tal. Et vigtigt fundament for supply chain management er logistik, hvor materiale- og produktionsstrømme styres og organiseres.

NetSuites overskuelige supply chain management-løsning gør det muligt for virksomheder at overvåge strømmen af varer, produkter og tjenester fra leverandører til produktion og hele vejen til kundernes hænder.

På den måde kan I nemt holde virksomheden kørende ved at sikre, at alle materialer og produkter er tilgængelige på de rigtige steder, på de rigtige tidspunkter.
Samtidigt kan I nemt planlægge og administrere arbejdsressourcer og maskindrift. NetSuite stiller rammerne for korrekt og effektiv kommunikation mellem alle leverandører og aktører i forsyningskæden, hvilket vil sikre nøjagtighed gennem hele kæden.

Fordele ved Supply Chain Management i NetSuite

Øget profit

Fordi NetSuite overordnet set giver dig mere og bedre indsigt og kontrol over finanserne, vil du kunne øge profitten i virksomheden. Hurtigere og mere effektiv fakturering giver mulighed for flere ordrer. 

Forbedret cash flow

NetSuite kan også hjælpe med at forbedre pengestrømmene ved at optimere lagerstyring og sikre præcis fakturering og betaling. Dette kan reducere antallet af tilfælde med overskydende lagerbeholdning og forsinkede betalinger, hvilket fører til øget likviditet og forbedrede pengestrømme.

Færre risici

Endelig kan NetSuite hjælpe med at reducere risici ved at give realtidsdata og analyseværktøjer, der gør det muligt at identificere og håndtere potentielle problemer i hele supply chain management-processen. Dette kan føre til færre risici og mere pålidelige leverancer til kunderne.

Smart integration giver overskud og overblik

I al sin enkelhed kan implementering af NetSuite hjælpe jeres virksomhed med at få en mere integreret og effektiv supply chain management-proces. Ved at forbedre og automatisere ordrestyring, lagerstyring og økonomistyring kan NetSuite hjælpe jeres virksomhed med at opnå bedre synlighed, effektivitet og rentabilitet, hvilket fører til en øget profit, forbedrede pengestrømme og færre risici. 

Med NetSuite kan jeres virksomhed øge kundetilfredsheden og opnå en konkurrencefordel i et stadigt mere konkurrencepræget marked.

Hos Omnit hjælper vi jer med at komme hurtigt i gang med at implementere og integrere NetSuites supply chain management-løsning, så I er ét skridt tættere på at optimere jeres virksomhed.