omnit tag

Ukompliceret ordrestyring

Med et godt ordrestyringssystem får man et fuldt økonomisk overblik, som er nødvendigt for en optimal virksomhedsdrift og projektledelse. Med NetSuites ordrestyring automatiseres og effektiviseres hele ordrecyklussen – lige fra det tidspunkt en kunde afgiver en specifik ordre, til ordren bliver behandlet og leveret.

Uhindret overblik 

Nem integration med andre digitale økosystemer

Forbind din ordrestyring med andre aktiviteter i din virksomhed, såsom finans eller lagerstyring.

Ubeklagelig pålidelighed

Automatiser din ordrestyring

Automatiseret ordrestyring er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at forbedre effektiviteten og pålideligheden i sine ordrer. Med manuel ordrestyring er der nemlig risiko for menneskelige fejl, hvilket kan føre til forsinkede ordrer, fejlleveringer og mistede salg.

Det vil man selvfølgelig gerne undgå, og her kan NetSuite være akkurat den hjælpende hånd, I har manglet. NetSuite kan nemlig hjælpe jeres virksomhed med at automatisere ordreprocessen fra start til slut, hvilket kan reducere risikoen for menneskelige fejl og optimere jeres ordrestyring. 

Med et system, der automatiserer ordrestyringen, kan jeres virksomhed blive i stand til at levere ordrer hurtigere og mere pålideligt, hvilket kan forbedre kundetilfredsheden og øge indtjeningen i sidste ende. 

NetSuite: Ordrestyring i cloud'en​

Med NetSuite får jeres brugere mulighed for at få adgang til deres data og systemer fra enhver enhed med internetadgang, hvilket gør det nemmere at administrere og opdatere ordrer på farten eller fra forskellige lokationer.

Samtidig giver cloudbaserede løsninger som NetSuite mulighed for automatisering af ordrer på tværs af forskellige enheder og afdelinger i virksomheden. Dette betyder, at ordrer kan oprettes automatisk og let integreres med andre forretningsprocesser, hvilket kan forbedre effektiviteten og pålideligheden i jeres ordrer.

Med ordrestyringsløsningen fra NetSuite får I nøjagtig og hurtig ordrestyring ved alt fra registrering og bekræftelse af ordren til forsendelse, kundekommunikation og korrekt afregning. Hvis der opstår problemer undervejs i processen, kan I med en digital ordreløsning hurtigt løse dem – og minimere forsinkelser, hvilket også markant vil forbedre kundeoplevelsen og øge kundeloyaliteten.

Kort sagt kan I med NetSuites ordrestyring sikre en ensartethed og konsistens på tværs af alle salgskanaler og virksomhedens placeringer og lagerbygninger. Det kan gøre det muligt for virksomheder både at levere alt efter kundens forventninger – men samtidig øge indtjeningen. 

Automatisering af ordrer på tværs af forskellige enheder og afdelinger​

Sikring af ensartethed og konsistens blandt alle ordrer og leveringer​

Digital ordreløsning giver hurtigere problemløsning​

Let integrering med andre forretningsprocesser​

Fordele ved digital ordrestyring

Styring af flere lagerlokationer

NetSuite giver mulighed for at styre flere lagerlokationer fra en enkelt platform. Dette gør det muligt at optimere lagerstyringen og reducere risikoen for over- eller underbeholdning.

Forbinder salgs- og økonomiafdeling

NetSuite forbinder salgs- og økonomiafdelingerne og giver et fælles syn på økonomi og ordrer. Dette kan hjælpe med at reducere dobbeltarbejde, konflikter og generelt forbedre kommunikationen og samarbejdet mellem afdelingerne.

Flere leveringer til tiden

NetSuite giver mulighed for at overvåge ordrer i realtid, hvilket kan hjælpe med at sikre, at ordrerne leveres til tiden. Dette kan forbedre kundetilfredsheden og øge chancerne for gentagne ordrer og positiv word of mouth.

Mindsker faktureringsfejl

Automatisering af ordreprocessen i NetSuite kan hjælpe med at reducere fejl og faktureringsproblemer, da processen bliver mere ensartet og mindre udsat for menneskelige fejl. Dette kan resultere i færre problemer og mindre tid brugt på at rette fejl.

Hurtigere fakturering uden at nøjes

Alt data samlet i én ressource

Med NetSuite får man et ordrestyringssystem, der nemt kan integreres med overskuelig lagerstyring – samt oplysninger vedrørende pris, betaling og returnering samlet ét sted, som også nemt synkroniseres med jeres økonomistyring. Derfor vil NetSuites ordrestyringssystem understøtte en essentiel effektivisering af alle – også komplekse – processer. Det er vigtigt, at alle disse oplysninger er konsistente, så både kunder og medarbejdere hurtigt og nemt kan finde svarene.

Med NetSuites ERP får I et økonomisk overblik hele virksomheden – med ordrestyring, lagerstyring, økonomistyring og tidsregistrering i ét system. I kan nemt overvåge og skalere virksomhedens processer ved hjælp af værktøjer, dashboards og rapporter, der giver et økonomisk overblik over hele virksomheden. I vil også have fuld kontrol over projekter og opgaver. 
Hos Omnit er vi eksperter i implementering, integrering, undervisning, personalisering og support af NetSuites ERP-system, og vi står klar til at hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres system.