NetSuite: Software til nem og hurtig tidsregistrering

Med NetSuite får I en software, som vil hjælpe til nem og hurtig tidsregistrering i jeres virksomhed.

Korrekt tidsregistrering er helt essentielt for, at man som virksomhed kan holde et detaljeret, men overskueligt, overblik over registrering af timer brugt på projekter og opgaver. Det er vigtigt, at tidsregistreringssystemer er overskuelige og brugervenlige, hvis man gerne vil sikre sig den mest nøjagtige tidsregistrering. Alt dette kan vi stå fuldkommen inde for, at NetSuite er.

Uden et godt tidsregistreringssystem kan det være svært at udstede lønsedler, få indberettet kundearbejde, overarbejde og fravær og samtidigt holde øje med, hvordan det står til med virksomhedens opgaver og projekter. 

Det kan hurtigt være svært at holde det kolde overblik, hvis der er mange medarbejdere, kunder og projekter at holde styr på. Men med ordentlig tidsregistrering er det nemmere at planlægge og nemmere for medarbejderen at holde styr på sin arbejdsdag.

Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan softwaren fra NetSuite kan hjælpe jer med nem og hurtig time registration, og hvilke fordele det giver.

Derfor giver tidsregistrering mening

Tidsregistrering er en vigtig proces i forhold til at holde styr på medarbejdernes arbejdstid, projektaktiviteter og udgifter i en virksomhed. Tidsregistrering giver jer et overblik over, hvordan medarbejdernes tid bliver brugt, og kan bruges til at optimere arbejdsprocesser, reducere spildt tid og øge produktiviteten. 

Samtidig giver det også en mere præcis fakturering og kan forbedre overholdelsen af projekttidsplaner og budgetter. Med tidsregistrering kan I identificere flaskehalse og ineffektive arbejdsprocesser og tage rettidige og nødvendige skridt til at forbedre dem. 

En præcis og effektiv tidsregistrering kan derfor føre til en mere effektiv drift, øget kundetilfredshed og øget fortjeneste.

Det er derfor vigtigt at have en pålidelig og effektiv softwareløsning til tidsregistrering, der kan optimere arbejdsprocesserne og forbedre produktiviteten i virksomheden. Her er NetSuite altså et glimrende bud. 

Hurtig og enkel tidsregistrering med NetSuites SuiteProjects 

NetSuites SuiteProjects tilbyder en nem og hurtig måde at indlæse og indsende detaljerede  timesedler, uanset om medarbejderen sidder fysisk på kontoret, er hjemmefra eller er på farten. 

Det er kort sagt en skræddersyet tidsregistrerings-løsning til jeres behov.

Tidsregistrerings-løsningen gør det også muligt for den individuelle virksomhed at designe godkendelsesprocesserne, så de også kan matche virksomhedens unikke forretningskrav. På den måde skaber I forudsætningerne for effektive arbejdsgange og bedre workflow med hurtig registrering. 

Fordelene ved at bruge NetSuite til tidsregistrering

NetSuite tilbyder en række fordele i forhold til tidsregistrering, som kan være afgørende for at optimere arbejdsprocesserne i jeres virksomhed. Ved at benytte en avanceret softwareløsning som NetSuite kan I sikre jer, at tidsregistreringen bliver mere præcis, effektiv og overskuelig. Bliv klogere på de væsentligste fordele herunder:

 • Flexible and mobile friendly
  NetSuite er en utrolig brugervenlig tidsregistrerings-løsning, som er bygget til at kunne bruges på tværs af enheder, så medarbejdere altid har mulighed for at kunne registrere de timer, de har brugt på en opgave eller projekt. Den kan altså både bruges på computer og telefon, så tidsregistreringen altid kan foretages med det samme, så I får mere præcise og realistiske registreringer

 • Managable and realistic allocation of time on projects and tasks
  The solution from NetSuite doesn't only give you easy time registration of your employees, but it also creates an important overview so the business can track working hours and allocate time for projects or tasks. This makes financial and project management so much easier and value creating for the business.

 • Improved visibility, overview and control
  Desuden kan I nemt forbinde tidsregistrerings-dataen med information om sygedage og ferie for at få et nødvendigt overblik over, og kontrol med, hvordan disse registreringer kan påvirke projekters tilstand. Ved at få et bedre overblik over, hvor meget tid der reelt er blevet brugt på projekter med mere nøjagtige tidsregistreringer i real-tid, får I altså et mere nøjagtigt indblik i virksomhedens ydeevne og rentabilitet. Brug mindre tid på tidsregistrering og administrationsarbejde med et digitalt og smart tidsregistreringssystem. Så er administrationsarbejdet gjort lettere og I slipper for besværlige udregninger. Ved hjælp af det intuitive dashboard kan I også nemt godkende og afvise tidsregistreringer direkte i appen, hvilket gør godkendelsesflowet langt nemmere.
 • More accurate forecasting on projects
  En mere præcis tidsregistrering kan føre til mere nøjagtige prognoser for projekter i fremtiden. Når medarbejdernes tidsforbrug registreres mere præcist og automatisk, vil man have bedre data at arbejde med i forhold til at estimere tid og ressourcer til fremtidige projekter. Dette kan medføre mere realistiske deadlines og bedre udnyttelse af ressourcer, hvilket kan resultere i øget effektivitet og profitabilitet for virksomheden. NetSuite kan hjælpe med at automatisere tidsregistreringsprocessen og give mere nøjagtige prognoser for projekter, hvilket kan føre til bedre beslutninger og øget succes for virksomheden.


Integrér tidsregistrerings-løsningen i dit samlede ERP-system

I kan nemt registrere den data og de oplysninger, I får fra tidsregistreringen med resten af jeres NetSuite ERP-løsning and jeres økonomistyring. Når tiden er logget, bogføres den automatisk i jeres hovedbog. Det gør det nemt, når I skal udbetale løn og fakturere kunder.

Et smart ERP-system som NetSuite gør, at I løbende kan bevare det økonomiske projektoverblik. Hos Omnit hjælper vi jer med at komme hurtigt i gang med at implementere og integrere tidsregistrerings-løsningen, så I kommer et skridt tættere på at optimere virksomheden.

 

FAQ on time registration

What is time registration?

Time registration is the same as time sheets and is a system to keep track of how much every individual employee has worked - and how many hours they have spent on specific tasks. 

Why invest in time registration systems?

A digital and online time registration system gets rid of old time sheets. Instead, the process becomes simple and accurate with a time registration solution - which easily synchronizes with your other financial management systems. When you do this, no amount of worked hours gets lost, and your customers are always correctly invoiced.