NetSuite: Cloudbaseret økonomistyringssystem

NetSuite er en cloudbaseret ERP-løsning, der kan hjælpe jer med at forbedre jeres økonomistyring. Et godt og pålideligt økonomistyringssystem er af afgørende betydning for enhver virksomhed, uanset størrelse eller branche. 

NetSuite hjælper med at sikre, at jeres finansielle transaktioner er præcise og pålidelige, samtidig med at det giver jer et klart overblik over jeres økonomiske situation. Et effektivt økonomistyringssystem kan også hjælpe jer med at opdage potentielle problemer i tide, så I effektivt kan træffe de nødvendige beslutninger for at undgå økonomiske tab. 

Med NetSuite får I et økonomistyringssystem, der er fuldt integreret med jeres øvrige forretningsprocesser, og som kan hjælpe jer med at opnå en effektiv økonomistyring og en mere bæredygtig forretning.

Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan I kan optimere jeres økonomistyring og forbedre virksomhedens effektivitet med NetSuite.

Fordelene ved NetSuites cloudbaserede økonomistyring

Med økonomistyrings-løsningen fra NetSuite får I automatiseret regnskabsprocesserne og den økonomiske kerne af virksomheden. En bedre og mere effektiv økonomistyring åbner dørene for en langt mere detaljeret indsigt i virksomhedens ydeevne

Der er en lang række fordele ved at bruge NetSuite som økonomistyringssystem. Herunder vil vi gennemgå nogle af de mest centrale fordele ved økonomistyrings-løsningen fra NetSuite:

 • More detailed reporting
  Først og fremmest giver NetSuite jer en mere detaljeret rapportering, da alle økonomiske data og transaktioner samles og organiseres på en overskuelig måde. Dette giver jer muligheden for at trække rapporter på tværs af forskellige afdelinger, og I kan også tilpasse rapporterne til jeres egne behov og ønsker.
 • Information and data i real time
  NetSuite giver også information og data i realtid, hvilket betyder, at I altid kan følge med i virksomhedens økonomiske status og tage beslutninger baseret på den nyeste og mest opdaterede information.
 • Fewer reporting errors
  Derudover minimerer et mere automatiseret økonomistyringssystem risikoen for fejl i rapporteringen, da systemet kan kontrollere og validere data og transaktioner automatisk.
 • Consolidating all your companies across all currencies and countries
  NetSuite giver jer også mulighed for at konsolidere alle jeres selskaber på tværs af valuta og lande i ét system. Dette gør det lettere at håndtere økonomien på tværs af forskellige afdelinger og geografiske placeringer. Systemet giver jer også mulighed for at styre og planlægge budgetter og prognoser på tværs af forskellige afdelinger og geografiske placeringer.

Når I har mere detaljerede indsigter i virksomhedsdriften med data i realtid, er jeres virksomhed bedre klædt på til at tage vigtige og hurtige beslutninger baseret på data – men risikoen for rapporteringsfejl reduceres også, da I har mere kontrol over virksomhedens økonomiske aktiviteter. På den måde gøres det lettere og mere effektivt både at behandle regninger og betale leverandører.

NetSuites smarte økonomistyrings-funktioner

NetSuite er spækket med smarte funktioner, som gør økonomistyringssystemet til en fantastisk støtte for enhver virksomhed, der mangler hjælp til økonomistyringen.

Med NetSuite får I det fulde overblik over mange af processerne ved økonomistyring og de opgaver, som jeres virksomhed står med. NetSuites økonomistyrings-funktioner tager udgangspunkt i grundpillerne af god virksomhedsdrift, som er forudsætningerne for en succesfuld økonomistyring.


Bookkeeping and accounting

Med NetSuite får I nem administration af skat, debitorer og kreditorer. NetSuites cloudbaserede bogføring simplificerer processen med styring af transaktioner med nøjagtig rapportering, hvilket giver jer større kontrol over de finansielle aktiver. 


Invoicing

NetSuites SuiteBilling giver jer et gnidningsfrit overblik med en all-in-one løsning, som strømliner faktureringsprocesserne og alle virksomhedens pengestrømme. Her får I et indblik i et væld af finansielle målinger, herunder faktureringsaktiviteter i realtid, som konsoliderer faktureringerne og understøtter flere prismodeller.  


Planning and budgetting

Med NetSuite Planning and Budgeting automatiseres tidskrævende planlægnings-og budgetteringsprocesser, så der hurtigt og nemt kan produceres budgetter, prognoser samt generes rapporter – i én skalérbar løsning. Automatisk økonomistyring – og data og nøgletal i realtid – gør, at det er langt nemmere at planlægge og budgettere fremtidens økonomi. 


Revenue recognition

Indtægtsførings-modulet gør omsætningsplanlægning, allokering af ressourcer og rapportering med indtægtsbilag nemmere. I kan spare tid og energi brugt på spreadsheets og i stedet automatisere indtægtsføring og have et overskueligt indblik i virksomhedens præcise udeståender og igangværende arbejde. Indtægtsføring med NetSuite overholder nemt lovkrav, lovbestemmelser og indtægtsgodkendelser. 


Accounting 

Med NetSuites regnskabs-aflæggelsesmodul får I et stærkt og sofistikeret redskab til at præsentere og analysere multidimensionel data, som I kan lægge regnskab ud fra.
Det vil give et mere komplet billede af jeres virksomhed – i realtid – med forudkonfigurerede og rollebaserede dashboards, rapporter og KPI’er. Løsningen genererer blandt andet nøjagtige regnskaber og rapporter, som overholder lovkrav.  


Financial consolidation 

Det er vigtigt at have det fulde overblik, når I arbejder med finansiel konsolidering. Ved finansiel konsolidering samles oplysninger fra regneark og databaser i ét samlet regnskab. Det kan være en omstændelig og tidskrævende proces – som gøres simpel med NetSuites finansielle konsolideringsfunktion.

I sidste ende kan implementering af disse moduler have stor betydning for, om jeres virksomhed excellerer og vækster. Økonomistyring giver altså nødvendige redskaber til at forbedre den finansielle tilstand i virksomheden. Kom i gang i dag med Omnit!


A GRC-solution in one system

NetSuite offers solutions which supports and strengthens the business' GRC-programs (governance, risk and compliance) with a focus on tuning and improving the safety level in financial management. The build-in functions and processes in the systems, can easily handle complex regulatory and operational compliance requirements and challenges.
  

Funktionerne i NetSuites økonomistyring danner et vigtigt økonomisk fundament for ledelsen at træffe de helt rigtige beslutninger fra. Med en automatiseret og strømlinet løsning bruges der langt mindre tid på manuel konsolidering, fejlfinding, rapportering og indlæsning af data. Automatisering og en alt-i-en-løsning skaber rammerne om en effektiv virksomhed i vækst, hvor risici reduceres.

Økonomistyrings-funktionen fra NetSuite integreres gnidningsfrit med supplerende økonomi-tjenester – såsom order management and inventory control – hvilket gør det nemt og effektivt at styre virksomheden med én overskuelig løsning. 

Hos Omnit hjælper vi jer med at komme hurtigt i gang med at implementere og integrere økonomistyringssystemet i dit ERP-system. Så er I et skridt tættere på at optimere jeres virksomhed.

 


FAQ about financial management

What is financial management?

Økonomistyringssystemet giver et indblik i virksomheden ud fra nøgletal og lignende, som kan hjælpe med at styre virksomheden i den rigtige retning. Økonomistyring er for overblikkets skyld sat i et system, som er nødvendigt for virksomheder, hvis de skal holde styr på, hvor forretningen bevæger sig hen. Her holdes der overblik over budgetter og nøgletal – samt alle finanser og aktiviteter. 

What is good financial management?

If your financial management is smooth sailing, your business should be able to reach a greater revenue and improve business operations in general. Since financial management gives you greater overview through data and key numbers, it's way easier to improve your processes and quickly reach your business goals.

Hvorfor er økonomistyring vigtigt?

Økonomistyring er vigtigt, fordi det hjælper med at sikre, at virksomheden har en sund økonomi og kan nå sine økonomiske mål. Et godt økonomistyringssystem giver et overblik over virksomhedens økonomi i realtid og hjælper med at identificere potentielle problemer eller muligheder for besparelser.