omnit tag

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” bg_image=”2379″ bg_position=”left top” background_image_loading=”default” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” top_padding=”9%” bottom_padding=”9%” left_padding_desktop=”9%” right_padding_desktop=”9%” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” column_element_spacing=”default” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” bg_image_animation=”none” border_type=”simple” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Nyt ERP-system: Det skal du overveje” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%23ffffff”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” column_element_spacing=”default” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” bg_image_animation=”none” border_type=”simple” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]At vælge et nyt ERP-system kan være en udfordrende opgave, men det kan også give en stor forbedring i effektiviteten og produktiviteten i din virksomhed.

Derfor er det vigtigt, at man går til processen med stor grundighed, så man får valgt den rigtige løsning og den rigtige leverandør. Det er vigtigt at være skarp på sine egne behov, ligesom man skal have blik for, hvor og hvordan det nye ERP-system skal hjælpe virksomheden.

I dette blogindlæg vil vi give dig en oversigt over de vigtigste overvejelser, når du skal vælge et nyt ERP-system til din virksomhed. Vi vil hjælpe dig med at identificere din virksomheds specifikke behov og krav til et nyt system og give dig tips til at vælge den rigtige løsning og implementeringsproces. 

Vores mål er at give dig den viden og indsigt, du har brug for til at træffe den rigtige beslutning for din virksomhed og sikre, at valget omkring din virksomheds nye ERP-system bliver det helt rette.

Identificér behovene for nyt ERP-system

Som noget af det allerførste bør du identificere behovene for et nyt ERP-system i din virksomhed. Når du er i gang med den proces, er det vigtigt at overveje, hvilke processer og opgaver der kan automatiseres eller optimeres med et nyt ERP-system.

For eksempel kan et nyt ERP-system hjælpe med at automatisere finans-processer som fakturering, bogføring og betalinger. Det kan også hjælpe med at samle data fra forskellige afdelinger og kilder, såsom produktion, lagerstyring og salg, hvilket kan give dig et mere præcist og detaljeret overblik over virksomhedens performance.

Eller hvis din virksomhed har mange manuelle processer og data, der er spredt på tværs af forskellige systemer og platforme, kan et nyt ERP-system samle disse data og processer på én platform, hvilket kan reducere tids- og arbejdsindsatsen og øge effektiviteten. Dette kan også hjælpe med at minimere fejl og manglende information, der kan føre til unødvendige omkostninger og forsinkelser i virksomhedens arbejdsprocesser.

Kort sagt er det afgørende at identificere dine virksomheds specifikke behov, så du kan vælge det rette ERP-system, der kan hjælpe med at optimere dine virksomheds processer og forbedre performance.

Læs mere om hvordan et nyt ERP-system kan hjælpe med:

Find det rette ERP-system og den rette leverandør

Når du har identificeret din virksomheds specifikke behov og krav til et nyt ERP-system, er det vigtigt at undersøge de forskellige muligheder på markedet. Der findes nemlig mange forskellige typer af ERP-systemer, som spænder fra mere grundlæggende systemer til mere specialiserede løsninger til specifikke brancher eller virksomheder, ligesom der findes en masse forskellige leverandører af disse systemer.

Først og fremmest er det vigtigt at vælge et ERP-system, som passer specifikt til din virksomheds størrelse og behov – ligesom det gerne skal kunne skaleres i takt med, at din virksomhed forhåbentlig vækster og bliver større. Derudover er det også vigtigt at kigge på systemets brugervenlighed, da det selvfølgelig er vigtigt, at de relevante medarbejdere forstår systemet og kan bruge det på den mest optimale facon. I forlængelse af dette, skal det nye ERP-system selvfølgelig også gerne passe til de arbejdsprocesser, der er i virksomheden.

Udover at kigge på de forskellige ERP-systemer er det også ganske vigtigt at kigge på leverandørerne af dem. Der findes nemlig et hav af disse, og nogle leverandører kan tilbyde mere fleksible eller skræddersyede løsninger, mens andre har mere standardiserede løsninger. Det er vigtigt at finde en leverandør, der har erfaring med at implementere ERP-systemer i virksomheder af din størrelse og branche.

Omnit er Danmarks førende Oracle NetSuite-partner. Det er dét ERP-system, vi mener, giver de bedste muligheder, og det er et system, som mange virksomheder vil kunne drage fordel af at implementere. NetSuite er en cloudbaseret ERP-løsning, som er specielt velegnet til store og mellemstore virksomheder. 

Ved at vælge NetSuite får du en fleksibel og omkostningseffektiv softwareløsning, der kan hjælpe virksomheden med at arbejde mere effektivt. NetSuite giver jer mulighed for hurtig opskalering, idet løsningen kan skaleres i takt med din virksomheds vækst. Det betyder, at der kan tilføjes de moduler, I har behov for, og systemet kan udvides, efterhånden som din virksomhed vokser. Dette gør NetSuite til en langsigtet og pålidelig løsning for virksomheder i vækst.

Som certificerede NetSuite alliancepartnere er vi hos Omnit eksperter indenfor ERP og implementering af NetSuite. Vi modtager løbende træning og rådgivning i NetSuite-systemet, så vi altid er opdaterede med den nyeste viden og kan hjælpe vores kunder på bedst mulig vis. Dermed kan du være sikker på at have kvalificeret og opdateret viden, der sikrer, at du og din virksomhed kommer trygt og sikkert igennem implementeringen af et helt nyt ERP-system. 

Vi har den nødvendige ekspertise til at finde de bedste løsninger til din virksomhed og kan rådgive dig i dine beslutninger vedrørende NetSuite og dets moduler. Vi kender systemet bedre end vores egen bukselomme og er altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning på dine problemer. 

Med vores ekspertise og erfaring indenfor NetSuite kan du være sikker på at få den bedste rådgivning og støtte i din rejse mod at implementere et nyt ERP-system.

Læs mere om, hvordan du vælger den rette ERP-leverandør.

 

Overblik over hvad et nyt ERP system indeholder


Gør klar til implementering af nyt ERP-system

Når du har valgt både det nye ERP-system og leverandør, er det vigtigt, at du får forberedt din virksomhed bedst muligt på implementeringen af det nye system, så I kan få det maksimale udbytte ud af løsningen. Dette kan f.eks. indebære træning af dine medarbejdere i brugen af systemet og organisering af dine data, så dataen er klar til at blive migreret til det nye system, ligesom du med fordel kan sammensætte et verdensklasse projekt-team til at stå for implementeringen.

Vil du vide mere om, hvordan du sørger for den bedste implementering af et nyt ERP-system, kan du læse om vores bedste tips til en succesfuld ERP-implementering.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]