omnit tag

[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” bg_image=”2160″ bg_position=”center center” background_image_loading=”default” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” top_padding=”9%” bottom_padding=”9%” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” color_overlay=”#6d6d6d” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”padding-5-percent” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” column_element_spacing=”default” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ font_color=”#ffffff” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” bg_image_animation=”none” border_type=”simple” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Hvad er business intelligence? Alt, du skal vide” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” top_padding=”5%” bottom_padding=”5%” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” column_element_spacing=”default” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” bg_image_animation=”none” border_type=”simple” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Det er blevet vigtigere og vigtigere for virksomheder altid at have det fulde overblik over data og information, for at forblive konkurrencedygtige.

Business intelligence, også forkortet BI, er en teknologisk drevet process, der analyserer og opsummerer data. Business intelligence giver vigtig data, der støtter ledere og medarbejdere til at træffe de rigtige beslutninger i virksomhedsdriften. Læs meget mere om business intelligence, hvorfor det er et vigtigt værktøj i virksomhedsdriften – og om business intelligence-løsningen fra NetSuite.

Hvad er business intelligence og hvordan fungerer det?

Begrebet business intelligence er et paraply-term, der dækker over en lang række værktøjer, som giver hurtig adgang til indsigter i organisationer og virksomheders nuværende tilstand baseret på tilgængelig data.

Business intelligence er en teknologisk drevet process, der indsamler og analyserer og giver et værdifuld datagrundlag, som virksomhedsledere kan træffe vigtige beslutninger ud fra. I BI-processen vil dataen samles på tværs af interne og eksterne ressourcer. Værktøjet vil herefter forberede denne data til analyse, behandle dataen, køre forespørgsler og skabe overskuelige visualiseringer og kortlægning af dataen – enten med rapporter eller på et BI-dashboard. BI-værktøjet er altså et analyse,-data og rapportstyringsværktøj. 

Rapportering er den mest centrale facet i business intelligence. Ved hjælp af sine analytiske funktioner graver business intelligence værktøjet altså dybt ned i et givent datasæt og udleder relevant information om alt – fra at generere indtægter, opskalering af HR-ressourcer, til udarbejdelsen af strategiske planer for mulig udvidelse af forretningen. Disse kaldes også for BI-rapporter og BI-analyser. 


Hvorfor er business intelligence vigtig?

Business intelligence-værktøjer er blevet en vigtig del af succesfuld virksomhedsdrift. Faktisk bruger næsten 50% af alle virksomheder BI-værktøjer. En af grundene til det er, at virksomheder i langt højere grad har adgang til lagre af data og informationer, som ikke altid har været tilgængelige. 

Når der træffes mere informerede beslutninger, skabes de bedste forudsætninger for at øge omsætningen og forbedring af driftseffektiviteten. Det gør at virksomheden er i bedre stand til at opnå konkurrencefordele på markedet. 

Desuden giver business intelligence værktøjet dig data i realtid, som kan gøre det muligt altid at overvåge den rå data. På den måde er man altid et skridt foran og kan imødekomme mulige problematikker og udfordringer eller udnytte pludselige potentialer – i alle kroge af virksomheden. 

Uden et velfungerende BI-system, er ledere og medarbejdere nødsaget til at basere vigtige forretningsbeslutninger på tidligere erfaring, deres viden om virksomheden og markedet og intuitionen. Der kan sagtens komme gode beslutninger ud af disse metoder, men der er samtidig større risiko for fejlvurderinger og misfortolkninger. 


De mange fordele ved business intelligence

Ved at implementere business intelligence i din virksomhedsstrategi, er det muligt at udnytte al information og data til at:

  • optimere alle interne processer
  • identificere problemer og udfordringer
  • opdage spirende forretnings-og markedstendenser

Teknologien bag business intelligence byder altså på en værdifuld og kraftfuld måde at blive klogere på datapunkterne, som nemt kan transformeres og oversættes til brugbare business intelligence KPI’er.


Forbedret kundeservice

Når du har et bedre overblik over data, kan du også bedre forbedre kundetilfredsheden, da du får et bedre og mere detaljeret indblik i processerne med marketing, salg og kundeservice – og dermed bedre forståelse for, hvordan du effektiviserer alle indsatser. 


Effektiviserede arbejdsgange

Når det gælder HR-administration, vil HR-partnere med BI-løsningen, være bedre klædt på til at overvåge og holde styr på medarbejderproduktiviteten, arbejdsomkostninger og al data vedrørende arbejderstaben. 


Overblik over hele forsyningskæden

Den data og information, som BI-løsningerne kan give dig, vil også give et langt større overblik over forsyningskæden. På den måde kan eventuelle flaskehalse fra fremstilling til produktion hurtigt opdages, før de kan skabe problemer.

Business intelligence platforme spiller altså en massiv rolle i at gøre virksomheden mere kundeorienteret, agil og konkurrencedygtig. 


Business intelligence løsning fra NetSuite

Business intelligence-løsningen fra NetSuite giver nøjagtig og konsistent data og information i real-tid, som er tilpasset din virksomhed. Alle medarbejdere i virksomheden får ligeledes Intuitiv og brugervenlig adgang til kompliceret data.

Business intelligence løsningen fra NetSuite bibringer også andre snævre forretningsmæssige fordele, når der skal administreres og organiseres projekter og opgaver. Med BI-værktøjet fra NetSuite får du altså mulighed for at indlæse flerdimensionel data. 

NetSuites ERP-løsning vil, sammen med business intelligence værktøjet, give et omfattende overblik over virksomheden. Når virksomheder med success implementerer business intelligence i deres virksomhed, kan de nemt omsætte al den indsamlede data til et værdifuldt indblik i alle processerne i virksomheden. På den måde kan I langt nemmere skabe målrettede virksomhedsstrategier, effektiviteten og produktiviteten vil øges med fokus på mere salg. 

Hos Omnit hjælper vi dig og din virksomhed med at drage det fulde udbytte af NetSuites business intelligence værktøj, så du komme nærmere en virksomhed i vækst. Hos Omnit står vi altid klar til at hjælpe dig med alt fra integrering, implementering, undervisning, personalisering og support og rådgivning til dit nye ERP-system fra NetSuite.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]